A Discovery of Witches – un serial între Outlander și The Vampire Diaries

Daca iti plac serialele romantice, magice, dar si istorice, avem propunerea perfecta pentru tine- este vorba despre A Discovery of Witches care urmareste povestea de dragoste dintre o vrajitoare si un vampir.

Ai auzit pana acum de serialul A Discovery of Witches?

Acest serial se adreseaza mai ales celor care au avut mereu o pasiune pentru magie. Daca ai vazut pana acum Charmed, Buffy The Vampire Slayer sau serialul Netflix The Order, este alegerea ideala pentru tine.

Dar acest serial este destinat si celor care adora si lucrurile romantice, cu un strop de istorie. Ne gandim de exemplu, la fanii Downtown Abbey si la Outlander.

Romanele, dar si serialul o urmaresc pe vrajitoarea Diana Bishop. Tanara are puteri imense pe care nu le poate stapani. Intr-o zi, se intalneste cu un vampir foarte seducator, Matthew. Atractia lor invinge orice legi fixate de catre comunitatile si de catre familiile lor, dar nu au cum sa reziste iubirii. Impreuna, vor face orice pentru a gasi o veche carte pretioasa si pentru a evita ca aceasta sa nu cada in mainile cui nu trebuie.

Castingul contine fete cunoscute pe care le-am vazut deja in unele seriale. Dar si in cinema.

Diana Bishop este jucata de catre Teresa Palmer. Actrita australiana a mai putut sa fie vazuta in Triple 9, Warm Bodies sau Point Break. In serial da replica lui Matthew Goode. Actorul britanic este cunoscut pentru rolul sau din Dowtown Abbey unde are rolul lui Henry Talbot, compagnonul lui Mary.

In serial mai apar Alexandra Kingston (ER) care are rolul lui Sarah, matusa lui Diana, Owen Teal (Game of Thrones) care are rolul lui Robert Knox.

Sezonul cu numarul 2 al serialului va aparea in 8 ianuarie. Serialul este adaptat dupa cartea lui Deborah Harkness, Cartea Pierduta a Vrajitoarelor. O saga literara foarte populara si vanduta in lumea intreaga.

Lasă un răspuns