Dexter – tot ce se știe despre noul sezon

Anul 2021 nu va fi marcat doar de sosirea vaccinului contra Covid-19, ci si de revenirea in forta a serialului Dexter. O revenire neasteptata a serialului lui Michael C. Hall ale carui prime detalii au fost dezvaluite deja. Atentie, spoilere.

Chiar cand credem ca nimic nu ne mai poate surpinde in anul 2020, Showtime a dezvaluit ca a comandat un sezon cu numarul 9 de la Dexter. La 7 ani dupa marele sau final, final care a dezamagit o multime de fani.

O mare supriza pentru numerosii fani si o realitate a carei prime detalii incep sa se dezvaluie.

Atsfel ca, cele 10 episoade care compun noul sezon ne vor rezerva destule surprize. Dar in mod evident, Michael C. Hall va relua rolui lui Dexter, insa va fi vorba despre o noua intriga intr-o noua epoca.

Continuarea va avea loc la 10 ani dupa disparitia lui Dexter cu ocazia uraganului Laura. Si personajul traieste sub o identitate cu totul noua intr-o lume foarte indepartata de Miami.

Am putea deduce deci ca numeroase personaje vor putea lipsi din noul sezon. Daca intriga are loc departe de Miami, nu vedem cum unele personaje, precum Angel, Vince sau compania s-ar putea reintoarce. Si mai ales, faptul ca Dexter are o noua identitate, ne face sa ne intrebam cu privire la noua amenintare care planeaza deasupra capului sau.

Iar fanii mai au inca o dilema. Clyde Phillips, a dezvaluit ca sezonul cu numarul 9 va fi o excelenta oportunitate de a scrie un al doilea final. Cum vor face oare pentru a ne aduce un sentiment de satisfactie daca esenta serialului- orasul Miami nu va fi prezent ? Un lucru ce ramane de vazut si pe care unii abia asteapta sa il descopere. Pana atunci pot sa faca binge – watching cu celelalte episoade…

Un comentariu la „Dexter – tot ce se știe despre noul sezon

Lasă un răspuns