Diferența dintre un laptop nou, SH și refurbished

Laptopul este un dispozitiv cu ajutorul caruia oamenii pot comunica cu alti oameni, pot afla informatii noi, isi pot castiga existenta, se pot relaxa si pot intreprinde si alte activitati interesante.

Un laptop conectat la internet este o adevarata poarta spre lume a omului modern. Insa se intampla ca acesta sa se strice, sau modelul pur si simplu sa se invecheasca si sa nu mai fie compatibil cu noile modele de jocuri sau cu actualizarile noilor aplicatii.

De aceea, o data la cativa ani laptopul trebuie schimbat. Care este cea mai buna varianta pentru o familie, dar pentru o persoana care lucreaza la birou sau un student care are de dus la bun sfarsit zeci de proiecte pe an? Un laptop SH, nou sau refurbished?

Avantajele si dezavantajele fiecarui tip de laptop

Laptopul nou – acesta este nefolosit, vine cu setarile din fabrica, nu are niciun mic defect, insa este intr-adevar cea mai costisitoare varianta. Pretul laptopului variaza in functie de specificatiile acestuia si de marca. Laptopul nou insa nu are sanse sa se strice prea repede, poate fi ales un model foarte nou, compatibil cu toate tipurile de jocuri sau de aplicatii si vine cu o perioada de garantie foarte mare.

Laptopul refurbished – acesta este folosit foarte putin sau deloc, trimis inapoi de utilizatori din cauza unor motive mai mult sau mai putin intemeiate, sunt mult mai ieftine decat cele noi insa mai costisitoare decat cele second hand. Modelele de laptop refurbished vin insotite de garantie si in general si de pachete Microsoft Windows Refurbished.

Laptopul second hand – acest tip de laptop este mai mult o metoda de compromis dupa defectarea laptopului pana la achizitionarea unuia nou. Este cea mai ieftina dintre variante, cu cea mai mica perioada de garantie (sau fara garantie in majoritatea cazurilor), disponibila pentru toate buzunarele.

Lasă un răspuns