Știri 365

Harry Potter – în ce seriale poți vedea actorii în 2020?

Harry Potter si frumoasele sale vedete iti lipsesc? Nu intra in panica. In acest articol vei gasi o lista cu serialele unde pot fi vazuti acestia in 2020.

Daniel Radcliffe. Revenit pe scena cu sezonul numarul unu din Miracle Workers din anul 2019, celebrul actor revin revine in 28 ianuarie in Statele Unite. Si de data aceasta, se va derula in Evul Mediu si va avea rolul unui rege care nu isi va trata deloc asa cum trebuie supusii. Daniel Radcliffe este prezent de asemenea si in ultimul episod de incheiere al serialului Unbreakable Jimmy Schmidt Special care inca nu are nicio data de difuzare. Iar daca va doriti sa il vedeti si pe marele ecran, va aparea si in Guns Akimbo cu Samara Weaving.

Rupert Grint. Dupa Snatch si Sick Note, Rupert Grint a fost invitat deja in castingul unui serial si nu in oricare. Este unul din eroii principali din Servant, un serial foarte interesant produs de catre M. Night Shaymalan. Disponibil pe Apple Tv Plus acest serial va reveni cu sezonul 2 la sfarsitul anului tot cu batranuul Ron in generic.

David Tennant. Acest „batran” Barry Crouch Jr este vedeta unui mini serial britanic. Este vorba despre “Deadwater Fell”. Aici are rolul lui Tom, un barbat supectat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, incendiind casa familiei. O fictiune difuzata din 10 pana in 31 februarie.

Natalia Tena. In anul 2019 in Statele Unite, actrita a aparut in episodul sase din sezonul unul al celebrului deja “The Mandalorian”, in rolul lui Xi an. Fanii sai o vor putea descoperi in acest rol incepand cu luna martie, odata cu sosirea platformei Disney. Oare o vom revedea si in sezonul cu numarul 2?

Domhnall Gleeson. Vazut pe marele ecran, la cinematografe in Star Wars, Ascensiunea lui Sky Walker, in rolul Generalului Hux, actorul britanic va aparea in serialul „Run” mai ales alaturi de Phoebe Waller Bridge. Nicio data nu a fost anuntata insa pentru aparitia sa.

Helena Bonham Carter. Printesa Margareta inca din sezonul 3 din „The Crown”, Helena Bonham Carter isi va relua rolul in sezonul 4 care va aparea in acest an.

Imelda Stauton. Toti fanii Harry Potter o detesta, dar cu siguranta ca vor fi incantati sa o vada si in alte roluri. Va aparea in mini serialul Flesh ‘n Blood, un amestec de minciuni, rivalitati si tradari care vor duce la o crima.

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *