Netflix- cele mai așteptate filme ale anului 2021

Filmele care au aparut pe platforma pana acum si care vor aparea de acum inainte promit cele mai frumoase descoperiri. Si unele dintre ele sunt cu siguranta cele mai asteptate, din lista imensa de numai putin de 70 de titluri noi.

Moxie. O adolescenta timida de 16 ani organizeaza o revolutie feminista in liceul sau, inspirandu-se din trecutul rebel al mamei sale. Amy Poehler apare in aceasta comedie dramatica, aparuta pe platforma in 3 martie.

The Kissing Both 3. Este filmul care marcheaza finalul aventurilor lui Elle Evans inainte de intrarea sa la universitate. A fost acceptata la Harvard, scoala iubitului sau, Noah, dar si la Berkely universitatea unde va merge cel mai bun prieten al sau. Lee. O alegere foarte grea pentru tanara adulta in devenire.

Don’t Look Up. Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence sunt doi astronomi de nivel mai jos care trebuie sa faca un tur mediatic pentru a avertiza lumea de sfarsitul lumii care este aproape din cauza unei comete care va distruge Planeta Pamant.

Red Notice. Dwayne Johnson intra in pielea unui agent profiler FBI trimis de Interpol sa captureze doi criminali rivali.

The Harder They Fall. Acest western spune povestea lui Nat Love, certat cu legea, care va incerca sa razbune moartea parintilor sai atunci cand va afla ca Idris Elba, in rolul criminalului lor, va fi eliberat din inchisoare.

Thunder Force. Intr-o lume in care supereroii foarte rai sunt o moneda curenta de schimb, doua prietene din copilarie se reunesc atunci cand gasesc o modalitate de a face rost de superputeri in scopul de a-si proteja orasul.

Army of the Dead. Din cauza unei epidemii de zombies din Las Vegas, un grup de mercenari pune un pariu ultim- se aventureaza in zona carantinei pentru a incerca cel mai mare jaf pus la cale vreodata. Un film care imbina de minune genul horrosr cu actiunea.

Lasă un răspuns