The Continental – serialul spin-off de la John Wick

Serialul The Continental,un spin-off de la seria de filme John Wick, vine in sfarsit cu cateva precizari in ceea ce priveste intriga sa. Se va concentra asupra tineretii unui personaj central din film.

John Wick: trilogia cu Keanu Reeves. Studioul Lionsgate este lansat si nu are de gand sa se opreasca deoarece este pe drumul cel bun. Dupa cele trei parti ale sale, foarte bine primite de critica si de spectatori, John Wick se pregateste pentru a patra. Dar si pe un serial spin-off centrat pe Continental.

Este un serial despre care nu stim prea multe lucruri, dar presedintele Lionsgate Television, Kevin Biggs a dat recent cateva informatii cu privire la intriga sa.

Saga John Wick a debutat in anul 2014 atunci cand David Leitch si Chad Stahelski au creat prima parte a sa. Ocazia ideala pentru Keanu Reeves de a intra in pielea unuia din cele mai emblematice personaje din intreaga sa cariera.

Daca trilogia se concentreaza in mod evident pe Keanu Reeves, serialul spin-off se va concentra asupra lui Continental, un hotel care nu este un hotel obisnuit, condus de Winston, interpretat de catre Ian McShane in cele trei filme. Constient de succesul acestui element, Lionsgate a decis sa produca un serial derivat si centrat pe Continental.

Decorul va avea loc intr-un oras New York in ruine in anii 1970. Se vor fololsi cateva detalii istorice pe post de fundal. In The Continental, va fi explorata povestea tanarului Winston. Si felul in care acesta a devenit directorul hotelului 40 de ani mai tarziu. Primul sezon a fost abordat sub forma a trei evenimente de 90 de minute. Un decupaj care se poate interpreta drept un serial limitat sau o serie de evenimente nelimitate.

Winston are o enorma influenta asupra lumii asasinilor. Este capabil sa adune o intreaga armata de asasini doar cu un telefon. Si acest serial este ocazia perfecta de a dezvolta aceasta mitologie in jurul sau, care intriga fanii.

Lasă un răspuns