Verifică online plățile făcute în câțiva pași simpli!

In societatea moderna actuala, oamenii au ajuns sa isi plateasca datoriile online, sau sa le verifice online in conditii de deplina siguranta, fie ca este vorba despre persoane fizice sau juridice.

Pentru ca unele datorii pot genera restante mari si complicatii inutile, este bine ca oamenii sa se ingrijeasca de verificarea platii si acest lucru il pot realiza fara ca macar sa se miste de la domiciliu.

Se poate verifica online valabilitatea ITP-ului, a politei de asigurare a masinii RCA dar si a politei de asigurare a locuintei, se poate verifica plata contributiilor la stat sau datoriilor la ANAF!

Spre exemplu, pentru a verifica valabilitatea Inspectiei tehnice periodice a masinii, care se face o data la doi ani, internautii pot intra pe site-ul RAR si anume rarom.ro si pot completa seria CIV sau seria caroseriei pentru a afla daca mai este sau nu valabil ITP-ul si daca nu cumva primesc o amenda de toata frumusetea, prinsi pe picior gresit.

Polita de asigurare a locuintei este la fel de importanta si poate fi verificata online, gratie tehnologiei moderne, de pe dispozitive si gadgeturi precum telefon, tableta sau laptop, pe site-ul paidromania.ro,introducand numai seria politei si CNP-ul.

Asigurarea de tip RCA este un alt aspect ce trebuie verificat si acest lucru poate fi realizat in cativa pasi simpli pe site-ul asfromania.ro in Bazele de date Cedam. In mai putin de un minut angajatii pot verifica daca angajatorii le platesc contributiile la sanatate accesand site-ul cnas.ro. In cazul in care acestea nu sunt platite, persoana va aparea neasigurata.

De ce este important sa parcurga acesti pasi simpli in mod periodic sau cand oamenii au unele dubii? Pentru ca astfel evita platirea unei amenzi, evita situatiile neplacute cu care se pot confrunta in cazul unui accident de munca sau a unui incident in cadrul locuintei.

Cert este ca tehnologia din ce in ce mai avansata ajuta foarte mult oamenii sa isi indeplineasca obligatiile si indatoririle sociale, personale si profesionale, fara a fi surprinsi pe picior gresit.

Lasă un răspuns